Novo upanje: Maddie je živa, živi v Nemčiji

Starša izginule Madeleine McCann imata novo upanje.
 
Fotografija: Madeleine McCann. FOTO: Delo
Odpri galerijo
Madeleine McCann. FOTO: Delo

Madeleine McCann je britanska deklica, ki jo pogrešajo že več kot deset let, zdaj pa imata starša novo upanje, da jo bodo našli. To je vzklilo, potem ko je nemška policija našla fanta, poimenovali so ga Marvin K. Ta je bil dve leti in pol v ujetništvu pedofila, policija pa ga je našla po naključju. Aretirali so namreč 44-letnega Larsa H., ki so ga sumili širjenja otroške pornografije, nato pa v hiši našli 15-letnega fanta.


Zaklenjen v sobi, brez zraka

Njegova mama Manuela (53) ni mogla priti k sebi: »Stisnil se je k meni zelo močno ter se začel tresti.« Deček pa naj bi ji rekel, da je bil zaklenjen v sobi in ni mogel priti do svežega zraka. »Oba sva jokala. Prijel me je za roko in me ni spustil,« je še dodala mama. Moški ga je ugrabil, ko je imel Marvin 13 let in je bil po smrti svojega očeta v bolnišnici.
 

Preberite še:

Razkrite šokantne podrobnosti o izginotju Maddie: Živa je
FOTO: Objavili fotografijo moškega, ki bi lahko ugrabil Maddie
 

Madeleine bi bila stara 16 let

Vse to pa daje upanje angleškima staršema, ki sta leta 2007 ostala brez svoje hčerke. Spomnimo, ta je izginila sredi počitnikovanja v portugalskem letovišču Praia da Luz, pogrešana je že 12 let in pol. Kate in Gerry McCann naj bi bila spet polna upanja. Iz krogov blizu družine prihajajo pozitivne misli. »To je novica, o kateri sanjata in si želita, da bi se enkrat zgodilo tudi njima. Kaže, da se sanje lahko uresničijo.«

Jasnovidka: Maddie je živa in zdrava

V britanskih medijih pa je ravno te dni odjeknila novica, da je Madeleine McCann živa in da živi z novo identiteto z nemško družino.

To je zatrdila jasnovidka Fia Johansson, ki sodeluje tudi s policijo, in sicer pri iskanju pogrešanih oseb. Za Daily Star Online je dejala, da je živa ter da živi v Kölnu. Svoje primarne družine se naj ne bi spominjala. Jasnovidka trdi, da je deklico ugrabil nemški preprodajalec otrok, ki je trenutno za zapahi. 

Johanssonova je razkrila še, da bo po njenem videnju Maddie svojo družino čez nekaj let našla po naključju. Napovedala je, da se bo to zgodilo med 2022 in 2024, saj bo danes 16-letno dekle takrat izredno znano in priljubljeno, saj naj bi imelo izjemen talent za petje.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas