ZLOČIN

Na pot odšla z zaročencem: on se je vrnil, njo zdaj našli mrtvo (VIDEO)

Odšla sta raziskovat nacionalne parke. Zaročenec po vrnitvi odklanja pogovor s policisti.
Fotografija: Gabby Petito. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Gabby Petito. FOTO: Youtube

Brian Laundrie(23), ki je bil zaročen z Gabby Petito (22) in z njo živel v North Portu na zahodni obali Floride v ZDA, noče govoriti s policijskimi preiskovalci. Gabby namreč nihče ni videl od začetka meseca, ko se je Brian brez nje vrnil domov z večmesečnega izleta, poročajo ameriški mediji.

Junija sta se zaročenca odpravila z belim kombijem na potovanje po nacionalnih parkih in svojo pot dokumentirala z objavami na družabnih omrežjih.Zadnjo fotografijo je tako Gabby objavila 25. avgusta, zdaj pa so v nacionalnem parku Grand Teton v Wyomingu našli truplo, ki bi lahko bilo njeno. Sicer uradne identifikacije še niso opravili, a FBI je prepričan, da gre za nesrečno Gabby. 
 

Prepirala sta se in tepla


Gabby in Brian sta bila par dve leti in pol ter sta se lani zaročila. A v njuni zvezi naj ne bi bilo vse rožnato. Tako naj bi se po policijskih podatkih veliko prepirala in celo tepla. Ko je policija obravnavala njun prepir 12. avgusta, ga je označila za posledico živčnega zloma in ne kot nasilje med partnerjeva. Vseeno so od njiju zahtevali, da eno noč preživita ločeno, kar sta Gabby in Brian tudi upoštevala.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas