POKOL V ČRNI GORI

Moški, ki je streljal na množičnega morilca, vkorakal na tožilstvo in bil po zaslišanju izpuščen (FOTO)

Še vedno ni znano, ali je množičnega morilca ustavila Kaluđerovićeva krogla.
Fotografija: V nedeljo so pokopali deset žrtev cetinjskih pobojev, v črnogorski prestolnici pa je potekala spominska slovesnost.  Fotografija je simbolična. FOTO: Samec Blaž, Delo
Odpri galerijo
V nedeljo so pokopali deset žrtev cetinjskih pobojev, v črnogorski prestolnici pa je potekala spominska slovesnost.  Fotografija je simbolična. FOTO: Samec Blaž, Delo

Nenad Neno Kaluđerović iz Cetinj, ki je osumljen, da je v petek streljal na večkratnega morilca Vuka Borilovića, je bil nocoj v vlogi državljana zaslišan na višjem državnem tožilstvu v Podgorici, je izvedela Pobjeda, poroča Jutranji list.

To informacijo je potrdila Pobjedi, vodja VDT Podgorica Lepa Medenica. Povedala je, da je VDT po telefonu poklical Kaluđerovića za izjavo kot državljana, na kar se je po njenih besedah ​​ustrezno odzval. Zaslišala ga je dežurna tožilka Andrijana Nastić. Radiotelevizija Črne gore poroča, da so Nenada Kaluđerovića po zaslišanju izpustili.

Kaj se je zgodilo?

Spomnimo, policija še ugotavlja okoliščine, ali je smrt Vuka Borilovića iz Cetinj, ki je v petek z lovsko puško pobil 10 someščanov, nastala zaradi hude poškodbe s strelom, ki ga je izstrelila policija, ali zaradi naboja, ki ga je izstrelil Kaluđerović.

V nedeljo so pokopali deset žrtev cetinjskih pobojev, v črnogorski prestolnici pa je potekala spominska slovesnost. Med komemoracijo je družinski član žrtev prosil državo, naj ne kaznuje njihovega someščana Nenada Kaluđerovića.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas