TRAGIČNO

Mama svojih sinov ni mogla obvarovati pred smrtjo: od vseh treh so se poslovili

Mama je v prometni nesreči umrla skupaj s sinovoma, z 19-letnim Nemanjo in s 16-letnim Mladenom.
Fotografija: Vsi trije so umrli v tragični nesreči. FOTO: zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Vsi trije so umrli v tragični nesreči. FOTO: zaslonski posnetek

V Črni gori žalujejo po tragični nesreči, v kateri so življenje izgubili mama Aleksandra (43) in njuna sinova (19, 16). Na pogrebu, ki so se ga udeležili številni tamkajšnji prebivalci, so vladale žalost, tišina in tema, pišejo črnogorski mediji. Ljudje so prišli, da bi izrazili sožalje soprogu in očetu Gojku, ki je ostal brez žene in dveh otrok. 

»Oče in mama sta sinova uspešno obvarovala pred vsemi skušnjavami, ki jih prinaša sodobno življenje, a žal je usoda odločila drugače. Ni bilo nevarnosti, ki ji Aleksandra ne bi bila kos, da bi obvarovala svoja dva viteza. Vsi bi si želeli, da bi se ta bitka končala drugače ...« je bilo rečeno v nekrologu na pogrebu. »Tega tragičnega dne je šla s sinovoma, da bi ju rešila vsega zla, a žal Nemanje in Mladena ni mogla rešiti. Bog ju je prehitro poklical k sebi, nam pa je vzel vsako upanje, ker nas je pustil z vprašanjem zakaj. Zakaj je vzel vse tri angele, če še ni napočil njihov čas?« so še povedali.

Aleksandra se je z Gojkom pred 15 leti preselila v Podgorico. Dolgo časa sta bila najemnika in veliko delala, da bi sebi in otrokoma omogočila streho nad glavo. Pred nekaj leti sta kupila hišo in lani sta jo obnovila ter opremila, so povedali za črnogorske medije člani družine. V nedeljo se je zgodila strašna tragedija, Gojko pa je ostal brez  družine.

Tega dne sta sinova mamo odpeljala do službe. Ko so se z avtom peljali čez most, je ta zaradi močnega neurja končal v reki. Po pričanjih očividcev je ženska skočila iz avta in poskušala izplavati iz reke, a žal neuspešno.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas