STRAŠNO

Leskovška grozljivka: najprej so našli truplo žene, nato v hiši še zabetoniranega moža?!

Vsem je govorila, da je odšel na delo v tujino.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Fizkes Gettyimages
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Fizkes Gettyimages

Ves Veliko Trnjane pri Leskovcu je v torek pretresla smrt sovaščanke Biljane S. Meščani so ob najdbi trupla – storila naj bi samomor – najprej pomislili, da si je vzela življenje, ker jo je mož Ivan pustil samo s tremi otroki. Na koncu se je izkazalo, da je zadeva povsem drugačna.

Kot poroča srbski Blic, so v pomožni stavbi na dvorišču hiše najprej našli mrtvo žensko, sledilo pa je odkritje, da je v nekem delu hiše zabetonirano truplo. Kaj hitro so se pojavile neuradne informacije, da naj bi šlo za njenega moža, ki ga sovaščani že leta niso videli.

Govori se takole: Biljana naj bi z ljubimcem Ivana že pred skoraj štirimi leti pokončala, nato pa truplo zabetonirala v hiši. Da naj bi bilo truplo tam, je policija izvedela od njenega ljubimca takoj po njeni smrti. Za tamkajšnje prebivalce je to bil precejšnji šok, saj je Biljana zatrjevala, da je mož v Rusiji, kjer da dela, in da ne želi imeti stikov z nikomer iz Srbije. Nenavadno se jim je zdelo le, da se ni nikomur javil in da družini ne pošilja denarja, saj se dela pri obnavljanju hiše niso nikamor premaknila ...

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas