NA OBRAZU UGAŠALI CIGARETE

Ker jim je polil pijačo, so se nad njim brutalno izživljali in vse posneli

Trije najstniki so se izživljali nad 15-letnikom. Izpustili so ga po šestih urah.
Fotografija: Zgodilo se je na zabavi. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Zgodilo se je na zabavi. FOTO: Pixabay

BIRMINGHAM – V Angliji je sodni epilog dobil grozljivi zločin: 29. septembra so trije angleški najstniki svojega vrstnika mučili dolgih šest ur, in to samo zato, ker jim je polil pijačo. Vodja strašnega napada je bil 19-letni Kyle Ashton, sodelovala pa sta 18-letna Christopher Pyatt-Pierce in Lucy Pyatt-Pierce, brat in sestra.

Christopher Pyatt-Pierce je v mučenju sodeloval s svojo sestro dvojčico.
Christopher Pyatt-Pierce je v mučenju sodeloval s svojo sestro dvojčico.
Kyle Ashton je bil obsojen na osem let.
Kyle Ashton je bil obsojen na osem let.

Ko je 15-letni fant na zabavi v Kylovem stanovanju po nesreči polil pijačo, so mu ukazali, naj jo poliže s tal. Ker tega ni hotel storiti, so mu na glavo stresli kuhane rezance in se začeli nad njim izživljati. Lucy je napad na 15-letnega šolarja snemala in ves čas spodbujala druga dva, da sta ga mučila – med drugim so mu žgali genitalije z vžigalnikom. Večkrat so ga porezali z nožem, mu zlomili nos in na obrazu ugašali cigarete ter ga pretepali s palico za obešanje zaves.

Po šestih urah mučenja so žrtev slekli in okoli petih zjutraj nagnali iz stanovanja. Na ulici je izmučenega našel mimoidoči. Deček je policiji sprva lagal, da so ga oropali tujci, ker se je bal, da se bodo maščevali, potem pa vendarle razkril, kaj se je zgodilo in kje. Trojico so aretirali 1. oktobra, na sojenju pa je kolovodja Ashton dobil osem let zapora, Lucy štiri in Christopher dve leti. »To je bilo brutalno in ponižujoče dejanje in napad na 15-letnega dečka, ki sta se začela zaradi nepomembnosti. Deček se je bal za svoje življenje,« je povedala detektivka Sarah Proctor.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas