LOČITVENA VOJNA

Jelinčič izgubil prvo bitko proti Moniki: Je*** tako državo

Monika od njega zahteva še dobre tri milijone. Je to načrtovala od samega začetka?
Fotografija: Zmago Jelinčič Plemeniti. FOTO: Dejan Javornik
Odpri galerijo
Zmago Jelinčič Plemeniti. FOTO: Dejan Javornik

Sodišče je odločilo, da Moniki Zupanc Jelinčič ni treba vrniti darila v vrednosti več kot 600.000 evrov, kot je to na sodišču zahteval Zmago Jelinčič. A kot nam je po telefonu dejal, je to šele prva odločitev. »Jaz se bom na to pritožil. Sodnica ne loči, kaj je vrnitev darila in kaj razdeljevanje premoženja. To je tipično slovensko sodstvo, kjer se sodi po občutku, ne po zakonu.«
 

 


Preberite tudi: Zmago Jelinčič znova udaril: o kavsanju, Moniki in nočnih prijateljih​



Pričakuje več kot tri milijone

Kot nam je še zaupal Jelinčič, Monika od njega pri delitvi premoženja zahteva tri milijone in 300 tisočakov. »Ona govori, da je to njeno, da je ona ne vem koliko vlagala. Niti ficka ni vložila, niti ficka. /.../ Je*** tako državo, kjer delaš in delaš, potem pa ti sodnija odloči, da to, kar si naredil, ni tvoje, ampak od ene pi***, ki se prisesa zraven,« se jezi Jelinčič. Prepričan je, da takšne ženske od samega začetka načrtujejo, da bodo moškemu pobrale vse. 

Vseeno pa Jelinčič meni, da bo s pritožbo uspel. »Na koncu bom jaz dobil, ker ne gre drugače. So pa tukaj stroški in živci. Pa še škoda se dela (na vili, op. p.), ker je Monika odklopila elektriko in vodo.« Kot je opozoril, še vedno želi, da bi ta nepremičnina potem ostala dekletoma. A njuna mati ima očitno drugačne načrte, saj menda vilo že prodaja.

To, kdo bo dobil skrbništvo nad dekletoma, bo menda znano v sredini marca.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije