SO GA NAŠLI?

Iz Donave potegnili moško truplo: našli so superge, ki jih je nosil pogrešani Matej Periš

So po več mesecih končno našli pogrešanega 27-letnika iz Splita? Srbski mediji poročajo, da se oblačila na truplu ujemajo s Periševimi.
Fotografija: So končno našli Mateja? FOTO: Matej Periš, Instagram
Odpri galerijo
So končno našli Mateja? FOTO: Matej Periš, Instagram

Zjutraj so na obali Donave našli truplo moškega. Glede na oblačila bi lahko šlo za pogrešanega Splitčana Mateja Periša, poroča Blic. Truplo so našli v bližini Ade Huje. Moški je imel na sebi majico z aplikacijo in eno belo supergo. Takšna oblačila naj bi ob izginotju nosil tudi pogrešani Periš.

Truplo so izvlekli iz Donave, na delu so forenziki.

Truplo so mornarji našli okoli 9.30 ure na neurejenem delu obale dva kilometra od mostu Pančevo. Hrvaški mediji še poročajo, da so hrvaške oblasti v stalni komunikaciji s srbskimi in da ne bodo dajali izjav o tem, ali gre res za pogrešanega Periša, dokler ne bodo s DNK analizo potrdili, ali gre res zanj.

image_alt
Oče Mateja Periša po odkritju trupla: Zelo mi je hudo

Za 27-letnim Splitčanom Matejem Perišem se je izgubila vsaka sled ob koncu leta 2021, ko se je s prijatelji odpravil na praznovanje novega leta v Beograd. Z družbo se je zabaval v klubu, nato pa ga zapustil in se ni več vrnil. Nadzorne kamere so ga posnele med tekom po mestu. Pojavili so se tudi posnetki, kako naj bi nekdo plaval v reki, a nihče ni mogel potrditi, da gre za pogrešanega Periša. Po njegovem izginotju so se pojavile različne teorije, intenzivno iskanje pa poteka že več mesecev.

Nenad Periš, Matejev oče, je po najdbi trupla dejal, da mu je zelo hudo. Več na povezavi.

Več iz te teme:

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas