ŽALOSTNO

Ivona bi verjetno preživela, če je ne bi pustili same

V stanovanju je bila skupina motoristov.
Fotografija: Prezgodnja smrt Ivone. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Prezgodnja smrt Ivone. FOTO: Instagram

BRISBANE – 27-letno Ivono Jovanović, ki so jo ubili v njenem stanovanju v Avstraliji, bi lahko rešili, če bi kateri od njenih prijateljev bil ob njej in ji nudil prvo pomoč, je povedal detektiv Brendon Smith iz Stanthorpa. Jovanovićevo so našli v nedeljo okoli druge ure zjutraj s strelno rano v prsnem košu, umrla pa je nekaj ur kasneje v bolnišnici. Kot pišejo avstralski mediji, je oseba, ki je bila priča streljanju, poklicala prvo pomoč in zapustila kraj nesreče, a je menda še nekaj časa ostala v stanovanju, dokler ni bila prepričana, da zdravniki res prihajajo.

Prezgodnja smrt Ivone. FOTO: Instagram
Prezgodnja smrt Ivone. FOTO: Instagram

»To je sramotno. V stanovanju je bilo pet oseb. Prepričan sem, da bi vsakdo od njih, če bi bil ranjen, pričakoval, da mu kdo priskoči na pomoč. Poklicali so reševalce, a najbrž je bilo še veliko drugih možnosti za njeno rešitev,« je povedal detektiv Smith.

V stanovanju je bila sicer skupina motoristov, ki so znani v avstralskem podzemlju. Policija je govorila tudi z Ivonovim nekdanjim partnerjem Christosom Panagakosom, bodibilderjem in starim znancem policije zaradi mamilarskih poslov. Smith je dejal, da Panagakos ni med osumljenci in da je bila Ivona ustreljena s pištolo, ki jo še niso našli.

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas