S KOZARCEM V OBRAZ

»Imamo denar, niti dneva ne bo preživel v zaporu«

Objavljeno 05. maj 2019 08.11 | Posodobljeno 05. maj 2019 08.56 | Piše: T. V.

Bivši ji je »za dobro jutro« na čelu razbil kozarec.

Mara bo imela vse življenje na obrazu brazgotino, ki jo bo spominjala na kruto dejanje bivšega. FOTO: posnetek zaslona
SISEK – Mara Andrijašević je dobila hude poškodbe po obrazu, ko jo je (zdaj že bivši) fant Dejan Sredić s steklenim kozarcem udaril v obraz. Fotografije, ki jih je objavila na svojem facebook profilu, pričajo o tem, kako silovit je bil napad in da jo je imel napadalec namen trajno poškodovati.
 
Mara pa se je odločila, da ne bo tiho in je posledice napada javno objavila ter tudi razkrila ime svojega napadalca, ki se je s steklenim kozarcem nanjo spravil, kot je zapisala, »za dobro jutro«. Ob fotografijah je pripisala še, da jo je po napadu obiskal fantov oče in rekel, da ima toliko denarja, da bo podkupil vsako pričo napada na njo, tako da sin ne bo v zaporu preživel niti en dan. Dodal je še, da odobrava tako sinovo ravnanje.
 
»Kako vi gledate na to? Če bi jaz to njemu naredila, bi bila v zaporu najmanj pet let, on pa se svobodno sprehaja ves srečen in pije kavo ter išče koga, ki ga bo iznakazil, ker v svoji glavi nima zavor. Nima niti malo človečnosti ali morale. Denar je tem ljudem sredstvo obrambe, jaz pa bom iznakažena do konca življenja,« je zapisala Mara in pozvala ljudi, da delijo njeno objavo.

Deli s prijatelji