MOČNO SO PRIZADETI

Grozljivo: Matejevi prijatelji preživljajo pekel, eden si je poskusil vzeti življenje

Matejevi prijatelji, ki so bili z njim v Beogradu, preživljajo težko obdobje. Enega izmed njih so pred najhujšim rešili v zadnjem trenutku.
Fotografija: Matej Periš. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek
Odpri galerijo
Matej Periš. FOTO: Facebook, zaslonski posnetek

Mateja Periša bodo v ponedeljek pokopali na pokopališču Lovrinac v Splitu, njegovi prijatelji, ki so bili z njim tiste usodne noči v Beogradu, pa preživljajo grozljivo obdobje. Zaradi velikega pritiska javnosti so se umaknili, eden izmed njih pa si je celo poskušal vzeti življenje, so viri zaupali srbskemu tabloidu Kurir. Najprej jih je dotolkla negotovost med iskanjem Mateja. Tisoč vprašanj in podvprašanj, razmišljanje o tem, kaj se mu je zgodilo, kam je šel in zakaj. Nato podajanje izjav policiji v Beogradu in Splitu ter pritisk javnosti, ki je bil ogromen. Eden izmed njih naj bi po pričevanju vira po vrnitvi iz Beograda v Split poskušal narediti samomor, a so ga zadnji trenutek rešili.

image_alt
Lahko Matejev telefon razkrije podrobnosti usodne noči? Vsi podatki se lahko še vedno preberejo

Spoznanje, da se je Matej utopil, jih je močno prizadelo

»Sploh ne sprašujte, kako so. Skoraj popolnoma so se zaprli vase. Od njih vsi pričakujejo nekakšne odgovore, ki pa jih nimajo. Preprosto, usodne noči so se zabavali, veselili in družili, potem pa je Matej odšel iz kluba. Ni sem jim zdelo čudno. Mislili so, da je morda šel na stranišče ali da je šel s kakšnim dekletom. Ko so ugotovili, da ga ni, so se ustrašili in začeli iskanje, ki je svoj tragični epilog dobilo 18. maja, ko so Matejevo truplo izvlekli iz Donave v Beogradu,« za tabloid pojasnjuje sogovornik.

Na mestu, kjer bo pokopan Matej, počiva njegov najboljši prijatelj Ivor Alunić (26), ki je tragično umrl tri mesece pred Matejem, in to pred njegovimi očmi.

image_alt
Pretresljivi prizori: tako je oče Nenad nosil krsto Mateja Periša (FOTO)

image_alt
Nenad Periš svojemu sinu posvetil te verze in vsem sporočil ... (VIDEO)

image_alt
Vsi so opazili to podrobnost na križu ob krsti Mateja Periša (FOTO)

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas