KRIMINALKA

Grozljivka pri predoru: Branka (32) ustrelili v glavo in odvrgli ob cesti

Pretresljivo dogajanje se je odvijalo pozno zvečer.
Fotografija: Policisti so prijeli dve osebi. FOTO: N. B.
Odpri galerijo
Policisti so prijeli dve osebi. FOTO: N. B.

Pri južnih sosedih se je sinoči odvijala prava kriminalka. V Splitu so storilci moškega ustrelili v glavo, nato pa so ga vrgli iz vozila v bližini predora v Klisu, poroča Slobodna Dalmacija. Policija je bila o incidentu obveščena okoli 23. ure, hudo ranjenega moškega je našla mimoidoča ženska.

image_alt
Kakšno pogumno dejanje policistov: rešila sta mu življenje


Policisti so po prejetju prijave odšli na kraj in našli nezavestnega moškega z rano na glavi. Ugotovili so, da gre za 32-letnega moškega, ki je bil prepeljan v splitsko bolnišnico na zdravljenje. Utrpel je hude poškodbe in je v smrtni nevarnosti. O dogodku je bilo obveščeno tudi državno tožilstvo. Policisti so prijeli dve osebi, kriminalistična preiskava pa poteka, so po poročanju hrvaških medijev zapisali v sporočilu za javnost.

Slobodna Dalmacija poroča še, da je ranjeni Branko M., 32-letni Splitčan, ki je stari znanec policije. V preteklosti so ga že obravnavali v povezavi s prepovedanimi drogami. Pred časom je s prijateljem z avtomobilom bežal pred policijo, vmes pa sta skozi okno odvrgla vreče droge, v katerih je bilo več kot 1.000 gramov marihuane, 525 gramov amfetaminov in 100 kosov amfetaminov v kapsulah. 
 

Izbrano za vas

Komentarji:

Izbrano za vas