UMOR

Grozljivi umor Aleksandra (26): Bil je v redu otrok, potem je zapadel v slabo družbo

Objavljeno 04. junij 2020 21.21 | Posodobljeno 04. junij 2020 23.13 | Piše: N. Č.
Ključne besede: umori Srbija

Skrhana mama pojasnila, kaj je njenega sina stalo življenje.

Po dveh mesecih so truplo odkrili na enem od travnikov. Po naključju ga je našel mimoidoči kmet. (Fotografija je simbolična). FOTO: Jure Eržen, Delo
V Srbiji ne mine dan, da tamkajšnji mediji ne bi poročali o umorih mladih ljudi. Svoje življenje je izgubil tudi 26-letni Aleksandar iz Janošika. Po dveh dolgih mesecih iskanja so njegovo truplo našli zakopano na enem od travnikov. Za medije je spregovorila njegova mama Mara, ki pravi, da bo nekaj zadoščenja dobila s tem, če bi našli odgovorne za zločin njenega sina, piše Kurir.

Truplo je odkril kmet med pašo svojih koz. Kar je videl, ga je zmrazilo. Noge in trup so bili z vrečo zakopani v zemlji, glava je bila odkrita. Da bi bil prizor še bolj grozljiv, je bilo truplo brez obleke, v glavi pa je bila strelna rana.
 

Mama Mara se je spomnila usodnega dne ...


»Po Aleksandra je prišel njegov prijatelj. Bil je pri babici, jaz sem bila v službi. Babica ga je vprašala, kam gre, pa ji je odgovoril: 'Vrnil se bom.' Nato je odšel. Z njim sem se slišala okoli 13.40, ob 16. ure pa mi je že začel zvoniti telefon,« je povedala Mara.

Dodala je, da je Aleksander nedavno zapadel v slabo družbo in to ga je, kot pravi njegova mama, verjetno stalo življenje. »Bil je prijazen in pameten otrok ... Ne vem, kdo ga je ubil in zakaj ... Želim si, da se zločin čim prej razjasni in da zločince kaznujejo.«

»Sumimo, da tudi po smrti nekdo upravlja njegov račun na instagramu, saj se menjajo številke njegovih sledilcev in komu on sledi,« pravi mama, ki je tako ostala brez svojega edinega otroka. »Temu nikomur ne privoščim,« je vsa skrhana še sporočila.
Deli s prijatelji