ČUDEŽNO PREŽIVEL

FOTO: Palica skozi zadnjico do pljuč

Kitajski gradbeni delavec je čudežno preživel Med šesturnim posegom so bili prisotni gasilci
Fotografija: Nesrečnik na operacijski mizi. FOTO: twitter
Odpri galerijo
Nesrečnik na operacijski mizi. FOTO: twitter

CHENZHOU - Na Kitajskem je gradbeni delavec čudežno preživel delovno nesrečo: po padcu z dveh metrov se je nasadil na dolgo in zarjavelo železno palico. Prebodla je zadnjico in se zarila globoko v telo vse do prsnega koša, kjer je izstopila.
Sodelavci na gradbišču so sprva prebledeli, nato pa hitro poklicali na pomoč. Nesrečnika so odpeljali v bolnišnico, tam so ga takoj odpeljali v operacijsko sobo. Njegovi sodelavci so povedali, da mu je spodrsnilo, ko je hodil po gradbenem odru. Ni imel oprijema, zato je padel naravnost na 80 centimetrov dolgo palico. Kirurg Zhang Jianwen je po posegu povedal, da je bilo približno 60 centimetrov palice v delavčevem telesu.

Spodnji del cevi so odžagali gasilci, ki so priskočili na pomoč. Ekipa je bila med operacijo zraven, če bi morali dodatno žagati kovino. Po dolgih šestih urah je bil delavec rešen tujka. »Poškodovanih ima več notranjih organov, tudi pljuča, operacijo pa je uspešno prestal in njegovo stanje ni več kritično, ampak stabilno,« je povedal predstavnik bolnišnice. »Ostaja na intenzivni negi in je priklopljen na napravo za dihanje.« 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije