Družina Sabin ostala brez sina (11), za smrt sta kriva oče in mama?

Otroku nista dovolila jesti, sta ga pa silila piti vodo.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Guliver/Getty Images

Komaj 11-letni Zachary Sabin je umrl, potem ko so ga starši silili piti večjo količino vode. To sta počela, saj sta menda opazila, da je bil njegov urin temnejše barve. Tako je marca letos Tara v šoli pobrala pastorka in opazila, da ni spil vode, ki so mu jo pripravili v steklenički. Z njegovim očetom Ryanom (41) sta ga nato prisilila, da spije še več. Pa čeprav je za vsako, ko je naredil požirek, bruhnil. Sledila je še kazen: prisilila naj bi ga, da je stal in pil vodo, medtem ko so onadva in drugi otroci jedli. 

Oče je obnovil, kaj se je v njihovem domu v ameriškem Coloardu dogajalo dan pred smrtjo. Deček naj bi izbruhnil in se vrgel na tla. Ryan ga je pobral, a ko ga je izpustil, je Zach padel vznak in si poškodoval glavo. Sina je nato odnesel v hišo, kjer pa je deček zaspal. Ko mu je rekel, da naj gre v posteljo, se je odzval z nerazumljivimi zvoki in najprej postopal po kuhinji. Naslednji dan je sina našel mrzlega in okorelega, okoli ust pa je imel peno. 

Mrliški oglednik je povedal, da je Zach v štirih urah spil vsaj 2,8 litra vode, jedel pa da ni. Na sebi je imel plenico, ki je bila premočena z urinom, po besedah očeta pa so bile za to krive nedoločene zdravstvene težave. 

Britanski Metro piše, da naj bi bilo še drugih pet njegovih sorojencev žrtev zlorabe. Starša Ryan in Trara Sabin sta se predala policiji, obtožili pa so ju malomarnega ravnanja z otrokom, ki se je končala s smrtjo, in malomarnega ravnanja še drugih otrok.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije