GROZLJIVA IZPOVED

»Dedek« jo je leta posiljeval, splav ji je naredil z obešalnikom

Prvič jo je posilil, ko je imela le sedem let, pri 12 letih pa je zanosila.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images, Istockphoto

Britanka Charlotte Wade (22) je za medije spregovorila o svoji travmatični preteklosti. Oče njenega očima, Raymond Hodges (73), jo je začel spolno zlorabljati, ko je bila stara pet let. Prvič jo je posilil, ko je imela le sedem let, pri 12 letih pa je zanosila. Da ga ne bi nosečniški trebuh razkrinkal, je svoji žrtvi kar sam naredil splav, in to z obešalnikom.

»Nikoli še nisem čutila take bolečine. Mislila sem, da bom umrla,« je povedala o grozljivi izkušnji. Charlottin 'dedek' je živel v drugem kraju, a je enkrat na mesec prišel na obisk k njeni družini za dva tedna. Leta 2002, ko je bilo Charlotte pet let, se je ponudil, da bo pazil nanjo, medtem ko sta šla njegov sin in njena mama na delo.
 
Charlotte je bila navdušena, saj je imela Raymonda rada, kot bi bil njen pravi ded. A tistega dne je bil drugačen: »Vprašal me je, ali vem, kako se odrasli poljubljajo. Ko sem odgovorila, da ne, me je poljubil na ustnice. Od takrat je to delal vedno, ko sva bila sama.« Zloraba se je le še stopnjevala, začela se je bati njegovih obiskov. 'Dedek' ji je grozil, da bo poškodoval njene brate, če bo komu povedala, kaj se dogaja.

Pustil jo je v mlaki krvi 

Ko je bila stara sedem let, jo je odpeljal v svoje stanovanje, jo porinil na tla in posilil. Bolečina je bila neznosna, potem pa ji je prinesel sladkarije. Leto kasneje je začel posilstva snemati. Charlotte se mu je uprla, zato jo je brcnil v trebuh in posilil. Ko se je uprla naslednjič, je njeno roko porinil na vroč čajnik.
 
Leta 2009 je zanosila. Ko je bila pri svojem posiljevalcu v stanovanju, je bil tam tudi njegov prijatelj. Porinil jo je na tla, Raymond pa se je pojavil z obešalnikom in se spravil nanjo. Potem ji je rekel, da ne bo več noseča, in jo pustil krvaveti na tleh. Napadi so postajali vse manj pogosti, ko je prišla v najstniška leta, novembra 2016 pa ga je prijavila policiji.

Hodges je na sojenju priznal krivdo. Obsodili so ga na 25 let zapora.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije