POŠASTNO

Darinki zverinsko ubil hčerko Jasmino (46): Naj bo preklet, ker je dvignil roko nad mojega otroka

Dedek (57) z nožem večkrat zabodel mamo dveh otrok.
Fotografija: Z nožem je zabodel nekdanjo ljubico. FOTO: Shutterstock Photo
Odpri galerijo
Z nožem je zabodel nekdanjo ljubico. FOTO: Shutterstock Photo

»Hčerko mi je zaklala pošast. Če bi vedela, da je moja Jasmina v zvezi z njim, bi naredila vse, da bi ju ločila. Naj bo preklet, ker je dvignil roko nad mojega otroka,« pripoveduje obupana Darinka P. iz Srbije, mama Jasmine (46), ki jo je z nožem razkosal njen ljubimec Radovan R. (57).
 
Grozljiv zločin se je zgodil v Bariču v hiši, ki jo je Jasmina najemala zadnja dva meseca, potem ko je zapustila moža. Usodnega dne se je Radovan povzpel skozi okno in z nožem Jasmino zabodel v predelu prsi in vratu. Po grozljivem dejanju se je z avtom zapeljal do mostu, s katerega je nameraval skočiti, a ga je pred tem ustavila policija.
 
Storilec naj bi se nikakor ne bi mogel sprijazniti s tem, da se Jasmina ne želi več videvati z njim. Policiji je priznal zločin.
 
Jasminina mama Darinka jeza Informer povedala, da vse do umora hčerke ni vedela, da je bila v zvezi s svojim kasnejšim morilcem. S hčerko je govorila nekaj dni pred umorom, ko ji je dejala, da želi ločitev od moža.

 Letal za krili in grozil

Tudi Jasminin oče ni vedel za hčerino ljubezensko zvezo z Radovanom. »Ta pošast je vsem poznan po tem, da nadleguje ženske. Če mu je kakšna všeč, jo začne preganjati, če pa ga zavrne, ji začne pretiti. Možje so ga pretepali, ker je preganjal njihove žene, a on se ni umiril,« je povedal. Tudi on je, tako kot njena mama, opisal, da je imela Jasmina lep zakon z dvema otrokoma, a so šle stvari pred dvema letoma navzdol.

Radovan je delal kot načelnik v občinski upravi, bil je tudi dolgoletni predsednik mestnega sveta naselja Svileuva, kjer je živel z ženo, sinom, hčerko in tremi vnuki.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije