Zgrmel skozi garažo

Upokojenec iz neznanega razloga zapeljal skozi zid. Pristal je nadstropje nižje in se odpeljal naprej.
Fotografija: Garažno hišo je zapustil v filmskem slogu. FOTO: Guliver/Getty Images
Odpri galerijo
Garažno hišo je zapustil v filmskem slogu. FOTO: Guliver/Getty Images

Ali ga je signalizacija v garažni hiši zmedla, se mu je tako zelo mudilo, je morda izgubil parkirni listič ali je nehote stopil na plin? Je mogoče želel poškodovati vozilo, parkirno hišo in še sebe? Kdo bi vedel, a 79-letniku je vsekakor uspel spektakularen izhod iz garažne hiše.

Gospod, ki nedvomno nikoli več ne bo sedel za volan, je v Oldenburgu na severu Nemčije pri izvozu iz prvega nadstropja parkirne hiše prebil masiven zid, z avtomobilom zgrmel v globino, potem pa, meni nič, tebi nič peljal naprej, kakor da se ne bi nič zgodilo! Pri tem je seveda povzročil pravi kaos in paniko med drugimi vozniki in pričami, ki so odprtih ust spremljali šokantno dogajanje, tudi materialna škoda je, kakopak, precejšnja, k sreči pa ni poškodoval drugih, skupilo jo je le v bližini parkirano vozilo. Policijo je menda obvestil šele sin upokojenca, ki so mu že odvzeli vozniško dovoljenje in uvedli preiskavo, da bi ugotovili, zakaj je izgubil nadzor nad vozilom, poroča Der Spiegel in povzema STA.

Kakor koli že, drzni voznik je povzročil za več tisočakov evrov škode, od zdaj naprej pa bo moral druge prositi za prevoz. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije