NAROČILO

Zetu naročila umor partnerja

Španka se je hotela znebiti goljufivega izbranca. S prodajo žrtvinih organov bi poplačala dolgove.
Fotografija: Nesojeni morilec jo je ucvrl s predujmom. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Nesojeni morilec jo je ucvrl s predujmom. FOTO: Pixabay

MADRID – Španska policija se te dni ukvarja z nenavadnim primerom oziroma kar dvema. Polno jih je zaposlila razočarana Španka, ki je v minulih dneh prijavila tako partnerja kot tudi zeta. Prvi se ji je namreč izneveril, ker naj bi jo v nekaj letih, kolikor je cvetela njuna ljubezen, opeharil za 60.000 evrov, drugi pa zato, ker pokvarjenca ni umoril, kot mu je naročila!

Nenavadna drama se razpleta v prestolnici, kjer so trenutno za rešetkami tako maščevanja željna ženska, njena hči, ki je bila prav tako vpletena v spletke in načrtovanje umora, ter njen mož, ki je tašči obljubil, da bo umoril prevarantskega moškega, s katerim je zapravila veliko let in denarja. Španka je z zetom tako skovala krvavi načrt: 29-letnik bo umoril njenega izbranca, ona pa mu bo plačala 7000 evrov predujma in zatem še delež od prodaje sedmih žrtvinih organov!


Toda zet si je tik pred zdajci premislil in jo s tisočaki ucvrl po svoje, tašča in partnerica pa sta besni in (še v drugo) opeharjeni sklenili zgodbo zaupati možem postave v upanju, da bodo pokazali razumevanje in jima pomagali do izgubljenega premoženja. Dobili sta rešetke, kjer pa se jima je kmalu pridružil še goljufivi nesojeni morilec.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije