KRUTOST BREZ MEJA

Ženi napisal »nihče ti ne bo več rekel mama« in ubil otroke

Pokončal jih je z nožem.
Fotografija: Otroci žrtve Admirja Sovića. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Otroci žrtve Admirja Sovića. FOTO: Facebook

BIHAĆ – Admir Sović (37) iz Bihaća je pred dnevi to mesto v BiH zavil v črnino. Od družine Sović, ki je do nedavnega živela v Portorožu, je ostala živa le še mama Leila, potem ko je Admir ubil njune tri otroke, nato pa si sodil še sam in se obesil.
 
Strašen zločin se je zgodil v družinski hiši, kjer še nekaj dni po tragediji visi nepobrano otroško perilo. Dnevni avaz je iz policijskih virov pridobil informacije o tem, kaj se je dogajalo usodnega dne. »Pustil je bombo, na kateri je bil varnostni zatič skoraj povsem izvlečen. Postavil jo je na list papirja, na katerega je napisal sporočilo za svojo ženo Leilo,« je povedal vir za časopis. Zapisane besede so šokirale policiste.
 
Admir Sović je pred umori živel v Portorožu. FOTO: Facebook
Admir Sović je pred umori živel v Portorožu. FOTO: Facebook
»Ne sekiraj se, otroci so v redu. Niso odšli lačni v onostranstvo. Če bi našel tudi tebe, bi tudi tebe ubil. Izgubila si tisto, kar ti je bilo najdražje. Vzel sem ti tiste najdražje, otroke jemljem s seboj, tebi, k…., pa nikoli nihče ne bo več rekel mama,« je napisal Admir, potem ko je ubil svojega sedemletnega sina in hčerkici, stari pet in dve leti. Papir je bil krvav kot tudi zidovi sobe, kjer so otroci spali, poroča Avaz. Policijski vir je razkril, da je oče otroke ubil z nožem. Našli so tudi okrvavljeno morilsko orožje.
 
Krvav zločin je policiji prijavil morilčev najboljši prijatelj Asim Dulić.

V strašnem šoku 

Mama treh umorjenih otrok je po poročanju Avaza končala v psihiatrični bolnišnici v velikem šoku. Dan kasneje so ponjo prišli sorodniki, zaradi svojega stanja pa mora biti ves čas pod nadzorom. Prosila je, da pogreb očeta in otrok ne bi bil na isti dan. Morilec bo pokopan na Ostrošcu, njegovi otroci in žrtve pa v kraju Brezova Kosa pri Cazinu.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije