GROZLJIVE POŠKODBE

Za spolno potešitev zlorabljala šest tednov starega sina

Vstavili so mu umetni anus.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Reuters

LUDWIGSHAFEN – Ismaila S. (23) in Nino R. (26) so obtožili spolne zlorabe svojega sina. Ko je bil star le šest tednov, sta ga tako poškodovala, da so mu morali vstaviti umetni anus. »Hotela je spolno zadovoljitev,« je kot razlog za grozljivo početje matere navedel glavni tožilec. Po trditvah tožilca je pri zlorabi dojenčka sodeloval tudi oče.

Šokantne poškodbe

Sina sta odpeljala v bolnišnico, kjer so zdravniki opazili hud primer vnetja potrebušnice, ki ga po navadi povzroči poškodba kakšnega trebušnega organa. Šokirani zdravniki so ugotovili, da ima dojenček počeno lobanjo, krvavitev v možganih in iz oči, počena rebra ter modrice na pljučih in srcu. Tožilec je povedal, da so bili tudi njegovi starejši in najbolj izkušeni kolegi ob tem povsem pretreseni. Deček, ki je sedaj star sedem mesecev, je trenutno v reji.

Nina je po pripovedovanju znancev znake krutosti kazala že kot otrok, ko je do smrti mučila dva hrčka. Ismaila je spoznala novembra 2017 in kmalu zanosila. Zdravega dečka je rodila avgusta lani. V policijskem pridržanju sta mučitelja od novembra lani, soditi pa jima bodo začeli maja.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije