IMELI SO SREČO

Volk napadel štiričlansko družino, očeta komaj rešili iz krempljev

Zgodilo se je med kampiranjem.
Fotografija: Družino v ZDA je napadel volk. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Družino v ZDA je napadel volk. FOTO: Facebook

BANFF – Štiričlanska družina je doživela neprijetno presenečenje med kampiranjem v Banffu v ZDA. Matt Rispoli se je ponoči vrgel na svoja otroka v šotoru, da bi ju zavaroval pred volkom, ki je vstopil v njihovo začasno domovanje.  

Kot je opisala njegova žena Elisa, je ležal na njiju in se na vse kriplje boril, medtem je ona vlekla žival za noge stran od otrok. A volk je bil premočan. Oba sta kričala kot nora, kar je slišal Russ Fee, ki je kampiral nedaleč stran.

Slišal je panične krike »na pomoč« in menil, da je morda izginil otrok. Ko je stekel tja, pa je zagledal velikega volka. Na hitro se je odločil, da ga z brco poskuša pregnati. Od presenečenja je volk izpustil Matta, a ni pobegnil. Rešitelj je videl povsem okrvavljenega moškega, oba sta začela kričati, nato pa metala kamenje vanj. Na koncu jim je volku uspelo pobegniti tako, da so se zaprli v avto.

Elisa je grozno izkušnjo opisala na družbenem omrežju.



Kot pišejo ameriški mediji, je šlo za nenavaden napad. Volka so ubili, test pa je pokazal, da je bil na koncu svojih moči in življenjskega cikla, kar je bržkone pripomoglo k nenavadnemu vedenju. 

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije