SRHLJIVO

VIDEO: V javnosti posnetek nesreče, v kateri so ugasnila štiri mlada življenja

Trije so umrli v vozilu dacia, četrta pa v beemveju.
Fotografija: Trenutek tik pred nesrečo. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Trenutek tik pred nesrečo. FOTO: Youtube

ŽUPANJAC – V hudi nesreči na ibarski magistrali, ki se je zgodila včeraj, so umrli štirje mladi, smo poročali. Zdaj je po medijih zakrožil posnetek nesreče, ki natančno razkriva, kako se je zgodila.

V njej sta bili udeleženi dve vozili. Posnetek prikazuje, kako se dacia vključuje v promet. Najprej ustavi pri znaku stop, spusti eno vozilo, nato pa se počasi vključi v promet. Avto začne pospeševati, a prepočasi. Od zadaj je v njih z veliko hitrostjo trčil beemve.

Blic piše, da je prišlo celo do eksplozije. Nekateri hitrost ocenjujejo na 170 do 200 kilometrov na uro. Kako silovito je bilo trčenje, pa priča tudi podatek, da je beemve dacio potiskal pred seboj še 70 metrov.

Za volanom beemveja je sedel Nikola M. (27), dacio pa je upravljal 22-letni Aleksandar Savatić (22). Z njim sta bila v vozilu še prijatelja Đorđe Subotić (19) in Đorđe Belušević (22). Vsi trije so umrli. Edini iz vozila dacia, ki je trčenje preživel, je 17-letni S. S., ki je huje poškodovan. V silovitem trčenju je umrlo tudi dekle iz beemveja, študentka Katarina Ivanković (20).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije