GROZLJIVO

VIDEO: Srce parajoče: dekle z motnjami v razvoju brutalno napadena na avtobusu

Voznik avtobusa ni posredoval.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Mirusiek Getty Images/iStockphoto
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Mirusiek Getty Images/iStockphoto

GREEN BAY – Osnovnošolka Lilliana Waldon (10), ki ima motnje v razvoju in ne more govoriti, se je pred dnevi domov vrnila pretepena in z modricami na svoji roki, potem ko jo je druga sošolka večkrat ugriznila na šolskem avtobusu.

Ko je Lilliana v Green Bayu v zvezni državi Wisconsin v ponedeljek prišla iz šole, je v solzah stekla k svoji mami. Deklica je bila neutolažljiva, zato se je mama odločila, da jo bo pomirila s kopeljo. Tedaj je opazila grozljive modrice.

Lillianin oče je povedal, da njegova hči na avtobusu sedi takoj za voznikom z drugimi učenci s posebnimi potrebami. »Ne more jim reči, naj nehajo. Ni mogla pobegniti, ker je bila privezana s posebnim varnostnim pasom. Samo sedela je tam in prenašati tepež, voznik avtobusa pa ni posredoval,« je dejala ogorčena mati.

Ravnateljica šole, ki jo obiskuje Lilliana, si je že ogledala videoposnetek dogajanja na avtobusu (vsi avtobusi so opremljeni s kamerami) in dejala, da je »strašljiv in grozljiv«. Učenca, ki je pogrizel Lilliano, so že vrgli iz šole.

 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije