PASJE BORBE

VIDEO: Kruti posnetek! Halo, policija, ujemite te divjake

Policija naj bi nekaj osumljencev že identificirala.
Fotografija: Iz posnetka. FOTO: Twitter
Odpri galerijo
Iz posnetka. FOTO: Twitter

Pasje borbe sodijo med najodvratnejše načine mučenja živali. Krvave borbe so po svetu večinoma prepovedane, a še vedno prinašajo donosen posel lastnikom zmagovalnih psov. Med temi krutimi boji se psi bojujejo drug proti drugemu do smrti, medtem ko gledalci navijajo in stavijo na zmagovalca.


»Izjemno nasilen posnetek. Prosim, delite, saj se lokalne oblasti v Bujanovcu (mesto v Srbiji, op. p.) ne zmenijo niti za ljudi, kaj šele za živali. Ob pomoči policije bomo poskušali identificirati osebe s posnetka. Smo na dobri poti in imamo potencialne osumljence,« je na twitterju zapisal eden od članov društva za zaščito živali. Ob tem je dodal tudi nadzoren videoposnetek, piše medij dnevno.hr in dodal naslov Halo, policija, ujemite te divjake.

Na posnetku je mogoče videti borbo psov v enem od globljih kanalov presahnjene reke. Zraven je tudi lopata, s katero bi se zakopal pes, ki borbe ne bi preživel. Dva pitpula se ravsata, medtem ko tretji zraven cvili. Krvoločne prizore vseskozi spremlja in bodri nekaj mladeničev.

Več iz te teme:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije