STRAŠNO

VIDEO: Kamere posnele, kako je Nataliji za 38 evrov prodala novorojenčico

Na spletu je našla oglas in se dogovorila, da ji proda devet dni staro deklico. 
Fotografija: Inna je objemala dojenčico in jo naposled predala 43-letni učiteljici. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Inna je objemala dojenčico in jo naposled predala 43-letni učiteljici. FOTO: Youtube

OMSK – Kamere na letališču v ruskem mestu Omsk so posnele srce parajoči trenutek, ko je mlada mamica Inna Petrova učiteljici Nataliji Zhdanovojevi (43) za zgolj 38 evrov prodala devet dni staro dojenčico. Inna je objemala in k sebi stiskala dojenčico, v nekem trenutku pa je pristopila Natalija in v roke vzela deklico. Učiteljica je po otroka pripotovala več kot tri tisoč kilometrov in s ponarejenimi dokumenti odšla na letalo.

Petrovo, ki naj bi odločitev obžalovala, in učiteljico so policisti prijeli. Obema grozi do deset let zapora.

Triinštiridesetletnica naj bi na spletu objavila oglas, da želita z možem posvojiti otroka starega do treh let. »Vsi dokumenti so že pripravljeni. Prosimo, pošljite nama zasebno sporočilo in nama pomagajte,« naj bi zapisala v oglasu. Učiteljica in mož naj bi se za nakup otroka odločila, ko je dom zapustil njun sin.

Mlada mamica se je v stiski znašla, ko je zanosila po kratki zvezi z moškim, ki ga je spoznala v lokalu. Ocenila je, da sama za otroka ne more skrbeti, zato se je odločila za oddajo. Policiji naj bi ob aretaciji dejala, da sta mama in sestra v trenutku, ko sta izvedeli za njeno nosečnost, ponoreli in ji dejali, da otroka ne more obdržati. Proti nosečnosti je bil tudi otrokov oče. Dogovor med Petrovo in učiteljico naj bi bil tajen, a sta se njena mama in sestra zagovorili stanodajalki, ki je o tem nemudoma obvestila policijo.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije