KRIMINAL

VIDEO: Bolano! Sergej presegel vse meje človečnosti

Za skupino srbskih delavcev se je izgubila vsaka sled.
Fotografija: O mafijskem primeru Sergej Zrinov so poročali na ruski lokalni televiziji Kuban TV. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
O mafijskem primeru Sergej Zrinov so poročali na ruski lokalni televiziji Kuban TV. FOTO: Youtube

V otroštvu smo bili za neposlušnost marsikdaj kaznovani, naj si je bilo pravično ali ne. A kako se je nad podrejenimi znesel ruski mafijec Sergej Zrinov, presega vse meje dobrega okusa in predvsem človečnosti.

Mafijec Zrinov naj bi po pisanju srbskih medijev ubil skupino srbskih delavcev, ker niso želeli brezplačno zgraditi stavbe, v kateri naj bi stalo okrajno sodišče. Zrinov naj bi zločin zagrešil leta 2013 v mondenem ruskem letovišču v mestu Anapi pri Sočiju na obali Črnega morja.

Oblasti naj bi zdaj iskalno akcijo končale, češ da so izginulim delavcem prišle na sled: ti naj bi bili zabetonirani v temelje enega od turističnih kompleksov v mestu Anapi. Da oblastem ne bi bilo treba kompleksa zrušiti, so iskalno akcijo preklicale in delavce razglasile za najdene, njihovi ostanki pa naj bi ostali kar zabetonirani.


Zrinov in člani njegovega klana naj bi bili odgovorni tudi za umor direktorja enega od ruskih zdravstvenih ustanov in njegove žene, ker nista poslušno sledila njegovim navodilom. Zaradi nasilja in več umorov je sodišče Zrinova obsodilo na 22 let zapora.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije