SLOVENSKI TOVORNJAK

V tragični nesreči umrl oče enoletnice, žena noseča

Objavljeno 20. oktober 2018 17.45 | Posodobljeno 20. oktober 2018 22.47 | Piše: STA, N. K.

Hrvaško policijsko vozilo je čelno trčilo v tovornjak s slovenskimi registrskimi oznakami.

Fotografija je simbolična. FOTO: Mup Rh
ZAGREB, OSIJEK – V prometni nesreči, ki se je zgodila okoli 5. ure v Baranji na skrajnem severovzhodu Hrvaške, je v čelnem trčenju policijskega kombija in tovornjaka s slovenskimi registrskimi oznakami umrl 32-letni hrvaški policist, njegov 42-letni kolega pa je poškodovan, je sporočila policija. Tovornjak je vozil 40-letni državljan Srbije.

Osiješko-baranjska policija je sporočila, da se je prometna nesreča, v kateri je zaradi hudih poškodb preminil eden od njihovih kolegov, zgodila na cesti med krajema Zmajevac in Batina. Drugega policista, ki je bil v policijskem vozilu, so zaradi poškodb prepeljali v bolnišnico. Kot so dodali, je policijsko vozilo popolnoma uničeno.Tiskovni predstavnik osiješke policije Darijo Premec je povedal, da je policijski kombi iz še neznanega vzroka zavil na levo stran cestišča, pri tem pa je čelno trčil s tovornjakom, je poročal Večernji list na svoji spletni strani.

Zaključevala sta nočno izmeno

Časnik dodaja, da je bila v času nesreče na območju megla ter da sta policista zaključevala nočno izmeno.

Premec je dejal, da poteka preiskava okoliščin dogodka. Potem ko so zaslišali voznika tovornjaka, bodo še poškodovanega policista.

Večernji list je še zapisal, da je bil pokojni policist oče enoletne deklice in da naj bi bila njegova žena noseča.
Deli s prijatelji