TOŽBA

Umetno so si večali penis, a se ni dobro končalo

V penise so si najprej vbrizgavali slano vodo, nato pa silikon.
Fotografija: FOTO: Twitter
Odpri galerijo
FOTO: Twitter

Linda Chapman iz Avstralije je na sodišču v Seattlu v ameriški zvezni državi Washington vložila tožbo zoper Dylana Hafertepna, Charlesa Osbourna, Matthewa Scotta in Philipa Myersa, ker naj bi bili krivi za smrt njenega sina Jacka Chapmana. Ta je namreč umrl lani zaradi pljučne embolije kot posledice vbrizgavanja silikona v penis in testise.

Jack, ki je v zadnjih letih živel v homoseksualni skupnosti Seattla tudi kot Tank Hafertepen, in četverica obtoženih so bili podrejeni Dylanu Hafertepnu. On je bil gospodar, druga četverica pa njegovi kužki, vsi pa so bili ljubitelji skrajnih oziroma nenavadnih spolnih aktivnosti.

Možakarji so vse dneve skrbeli zgolj za svoja telesa, dvigovali uteži ter ure in ure preživeli v fitnesu, njihova specialnost, s katero so se hvalili po družabnih omrežjih in jih je zaradi tega poznala tudi širša javnost, pa je umetno večanje penisov in testisov. Sprva so si za povečanje spolnega organa vanj vbrizgavali slano vodo, pozneje pa so presedlali na silikon, ki je dajal boljše rezultate. No, in po še enem takšnem povečanju svojih jajc je Jack Chapman alias Tank Hafertepen zbolel za pljučno embolijo in umrl.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije