170 KM/H

Ubil štiri mlade, z izjavo po nesreči šokiral: Jeb** ga, se zgodi

Bil je mrtvo pijan.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: arhiv SN
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: arhiv SN

ŽUPANJAC – Nikola Mihailović (27), ki je v noči na petek s svojim beemvejem na ibarski magistrali povzročil hudo prometno nesrečo, v kateri so umrli štirje mladi ljudje, je po silovitem trčenju v dacio izstopil iz vozila in rekel, »da je pil pivo in da ne ve, kaj se je zgodilo«.

Po veliki tragediji je bil povsem hladen in umirjen, priče pa so za srbske medije povedale, da jih je šokiral s tem, kar je povedal. Bil je poškodovan, a je stal na nogah. Pomagali so mu iz vozila in ga vprašali, kaj se je zgodilo. »Ne vem, morda sem zaspal. Ne vem niti, kako hitro sem vozil. Jeb** ga, se zgodi,« je po besedah očividca izjavil povzročitelj. Povedal je še, da je v četrtek ves dan pil alkohol, nato pa z dekletom, njeno sestro in s prijateljem odšel v mesto, kjer je nadaljeval popivanje. »Popil sem morda 12 piv, mogoče je bilo to,« naj bi še rekel v trenutkih po nesreči. Priče so povedale še, da je bil mrtvo pijan in da je deloval, kot da govori o nekom drugem.
 
Preberite še:

VIDEO: V javnosti posnetek nesreče, v kateri so ugasnila štiri mlada življenja

Huda nesreča: pomagala vleči trupla iz avtomobila, ko je ugledala nečakinjo



Policija je Nikolo po nesreči, v kateri so umrli sorodnica njegovega dekleta Katarina Ivanković (20), Aleksandar Savatić (22), Đorđe Belušević (22) in Đorđe Subotić (19), pridržala. Alkotest je pokazal, da je imel v krvi 1,18 promila alkohola, po cesti pa je divjal 170 kilometrov na uro. Z njim v avtomobilu je bila tudi njegova noseča partnerica Kristina (23).

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije