POKOL

Ubil bivšo in hčeri ter sodil še sebi

Ljubosumje vzrok za masaker v Južni Karolini. Ko se je vrnila s plaže, jo je pričakal s pištolo.
Fotografija: Napetost se je med karanteno le stopnjevala.
Odpri galerijo
Napetost se je med karanteno le stopnjevala.

V ZDA se sproščajo ukrepi, ki jih je Trumpova oblast sprejela za zajezitev novega koronavirusa, številni Američani so se tako veselo zapodili na plažo in med valove. Tudi Shanta Singleton, ki si je privoščila sončen dan na mivki s štirimi hčerkami in novim izbrancem v St. Matthewsu v zvezni državi Južna Karolina. Usodna napaka, je besno sklenil njen bivši in oče njunih otrok, ki je v dom nekdanje partnerice nekaj ur pozneje pridivjal kar s pištolo.

Na plažo je šla z novim partnerjem, doma jo je pričakal besni bivši. FOTOGRAFIJI: Facebook
Na plažo je šla z novim partnerjem, doma jo je pričakal besni bivši. FOTOGRAFIJI: Facebook
Gabriel Jordan je v navalu ljubosumja napadel 37-letno Shanto in jo najprej zagrabil za vrat ter začel daviti na dvorišču, ko pa je materi iz hiše priskočila na pomoč najmlajša hči, je potegnil orožje in bivšo ustrelil ter ubil. Pokončal je tudi 12-letno Tre'vay Stroman in nato ustrelil še 18-letno Shantasio Stroman, a ta je z ranjeno roko k sreči pobegnila k sosedom in poklicala pomoč. Ta je prišla prepozno za 15-letno Essence Stroman, ki je sicer prav tako poskušala pobegniti iz hiše, a jo je 37-letni morilec prestregel in ubil. Prelivanju krvi se je izognila še ena, trinajstletna hči, saj se je pravočasno zatekla k sosedom.


Jordan je nazadnje sodil sebi, policija je njegovo truplo pozneje našla v hiši Singletonove. Kot je pojasnila ena od dveh preživelih hčera, je Jordan Shanto v preteklosti že večkrat ozmerjal, ker je končala njuno dolgoletno razmerje, mu prepovedala obiskovanje hčera in si našla drugega, napetost med nekdanjima partnerjema pa se je ob izbruhu epidemije in med karantenskimi ukrepi le stopnjevala. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije