UMOR

Truplo sta skrila v dveh kovčkih

V valižanskem gozdu so našli razkosano žensko. Policisti prijeli 27-letnico in 38-letnika.
Fotografija:
Odpri galerijo

V čudoviti naravi enega od redkih britanskih pragozdov, Deanskem gozdu, so policisti v torek naleteli na srhljivo odkritje – dva kovčka z razkosanimi ženskimi ostanki. V preiskavi sta bila aretirana 27-letna Gareeca Conita Gordon iz Birminghama in 38-letni Mahesh Sorathiya iz Wolverhamptona. Obtožena sta bila umora, ki se je, kot je bilo ugotovljeno v preiskavi, zgodil 12. maja ali prej. Identiteta žrtve še ni znana, saj do včeraj niso prispeli rezultati testov DNK, ve pa se, da gre za žensko.
Grozljivi zločin bi morda še dolgo ostal skrit, če ne bi policisti prejeli obvestila o sumljivem vozilu, ki je z nenavadno vožnjo vznemirilo očividce.


Ustavilo se je v bližini salona za striženje psov, njegov lastnik, ki mu ni ušlo, da se v tovornjaku s prikolico dogaja nekaj nenavadnega, pa je poklical policijo. Policisti so hitro našli vozilo in kmalu odkrili kovčka s človeškim torzom in deli telesa. Uradni vzrok smrti nesrečnice še ni znan, zaslišanja potekajo, predvsem v vasi Staunton, kjer se je odvrtela aretacija domnevnih morilcev. Sodeč po izjavah, ki so jih okoliški prebivalci dajali medijem, sta truplo poskušala zažgati. Po neuradnih podatkih naj bi policija odkrila tudi prizorišče strahotnega zločina, ki je pretreslo celo vsega hudega vajene može v modrem, saj je bilo vse krvavo kot v kakšni klavnici. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije