UTOPITEV

Tragedija v domači banji: utopil se je otrok

Voda mu je segala le do popka.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Getty Images

Še ena tragična zgodba, ki starše opominja, naj otrok niti za sekundo ne pustijo samih. Sedemmesečni Alex McCartney se je v domači kopalni kadi kopal z dveletno sestro Lily, ko je nekdo pozvonil. Mama Joanne je hitro stekla iz kopalnice, a ko se je vrnila, je bilo za njenega sinka že prepozno, piše portal Parents.

Joanne je Alexa pustila pričvrščenega v stolčku za otroke, namenjenem prav za kopalne kadi, voda pa mu je segala do popka. Z obiski se je zamotila kakšno minuto in pol, ko se je zaslišal krik hčerke Lily. Prizor je vse vznemiril. Alex je bil namreč z obrazom v vodi.

»Njegov obraz je bil siv, ustnice modre. Ker je bil velik in težak otrok, mislim, da se je nagnil naprej s stolčkom vred in padel z obrazom naprej v vodo,« je povedala mama. Alexa je začela nemudoma oživljati, hitro so prispeli tudi reševalci, ki pa pri dečku niso zatipali srčnega utripa.

Priključili so ga na aparate, ki so sedemmesečnika ohranjali pri življenju, a je po štirih dnevih, kmalu za tem, ko so ga odklopili z aparata, umrl.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije