Paznica si je preluknjala hlače, da je lahko uživala z zapornikom

V enem najbolj varovanih britanskih zaporov je paznica imela afero z zapornikom.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

Stephanie Smithwhite (40) je bila paznica v enem najbolj strogo varovanih zaporov v Durhamu na severovzhodu Anglije. Očaral jo je zapornik Curtis Warren, gangster, čigar ime si je tetovirala. Zaradi preprodaje mamil je služil 23-letno zaporno kazen. Pošiljala mu je ljubezenska sporočila in si luknjala hlače, da je lahko med delom prosto seksala z njim.

Kršila zaupanje državljanov

Na sodišču je zanikala, da je bila luknja v hlačah uporabljena za to, sodnica pa ji je odgovorila, da si je težko predstavljal, zakaj bi imela to luknjo na tem mestu. »Vaše vedenje je najhujša mogoča kršitev zaupanja, ki jo imajo državljani do vas,« ji je dejal sodnik in jo poslal v zapor za dve leti.

Afera z zapornikom je trajala šest mesecev, med junijem in decembrom lani, seksala sta v zaporniški kuhinji, pralnici in celici. Preiskovalci so ugotovili, da sta se v treh mesecih poklicala 213-krat. Vse skupaj se je odvijalo v zaporu, kjer so zaprti nekateri najhujši britanski zločinci.

Preiskava stanovanja

Zaposleni v zaporu so posumili, da se nekaj dogaja, potem ko so videli, da je Stephanie zaporniku dala kos papirja. Ko je zaporniško osebje odšlo ponj, ga je zapornik poskušal pojesti. Nato so odkrili druga sporočila, ki sta si jih izmenjavala, večinoma erotična. Ko so pazniki preiskali stanovanje paznice, so našli več sporočil in avtobiografijo zapornika, v katerega se je zaljubila.

Stephanie je najprej vse zanikala, nato pa priznala. Preiskovalcem je povedala, da je obupana in upa, da se bo njuno razmerje lahko nadaljevalo tudi zunaj zapora. Zaporniku je po njenih besedah na skrivaj prinašala drogo, razkrivala je podatke o zaporu, varnostnem sistemu in kamerah, poroča britanski Mirror.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije