ISKALNA AKCIJA

Strašna smrt: Erik je živel za morje, zdaj ga je vzelo

Iskanje izkušenega potapljača se je končalo.
Fotografija: Erik Šešelja. FOTO: Facebook, posnetek zaslona
Odpri galerijo
Erik Šešelja. FOTO: Facebook, posnetek zaslona

Ljubitelje potapljanja je pretresla nova smrt v njihovih vrstah. Po dobrem dnevu iskanja je morje naplavilo truplo izkušenega potapljača Erika Šešelje (50).

Čoln so zasidrali, a se je odvezal. Eriku je uspelo z njega odvreči težke predmete in je odplaval za njim, da bi ga ponovno zasidral. Člani potapljaške ekipe so ga videli, vse dokler ni izginil za čolnom. Kaj se je z njim dogajalo potem, ne vedo. Menijo pa, da ga je čoln udaril v glavo. Dvomijo namreč, da je življenje izgubil zaradi nevihte, saj je bil izkušen potapljač, je za 24sata povedal eden od delavcev pristanišča.

Erika so našli po dobrem dnevu iskanja. Opazili so plavutke, ki so molele iz morja. Na gladini je ležal hrbtno z rokami nad glavo.


Ekipa se je potapljala na odprtem morju ob uvali Brbišćica na zahodni strani Dugega otoka, nasproti mesta Brbinj. In ravno Brbišćica je bila po poročanju 24sata najljubša potapljaška izbira izkušenega potapljaškega inštruktorja Erika.

»Živel je za morje, morje mu je pomenilo vse in na koncu ga je vzelo ravno morje,« je za 24sata povedal Erikov prijatelj.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije