GANLJIVI ZAPIS

Stipe (23) pogrešan deset dni, prijateljica obupuje: Ne morem opisati te nemoči in žalosti

Za 23-letnikom je izginila vsaka sled.
Fotografija: Pogrešani Stipe Capan. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Pogrešani Stipe Capan. FOTO: Facebook

Že deset dni traja iskanje Stipeta Capana, 23-letnika z Reke, ki je izginil v noči s četrtka na petek prejšnji teden. Nazadnje so ga videli 31. januarja okoli ene ure ponoči.

Zdaj se je na facebooku oglasila njegova prijateljica Lana. V ganljivem zapisu je pozvala vse, ki ga poznajo, naj nadaljujejo iskanje.

»Počasi mineva deveti dan od Stipovega izginotja. Ne morem opisati občutka nemoči, skrbi in žalosti nas prijateljev, ki smo stotine kilometrov daleč od kraja njegovega izginotja in fizično ne moremo pomagati pri iskanju. Nobenih natančnih informacij ni, nihče nič ne sporoči, v medijih je vse potihnilo, kot da se je pozabilo nanj. Ne vem, kaj se dogaja na reki, ali ga išče samo policija ali pa se tudi prijatelji, znanci, meščani zbirajo vsak dan in ga iščejo, tako pa želim sporočiti vsem, ki to lahko, da ga ne prenehate iskati. Iskanje ni samo objavljanje fotografij, ampak se je treba vključiti v skupinsko iskanje, še posebej, če Stipeja osebno poznaš, ali pa vsaj na videz iz reške kavarne, kjer ti je kuhal kavo, iz novigradskega Waikikija, kjer ti je prinesel okusen koktejl, ali pa iz dvorane,  kjer sta popila pivo skupaj ... vseeno!« je  med drugim pozvala Lana in dodala, da bi lahko Stipe bil kjer koli, ter pozvala ljudi, naj delijo informacije o pogrešanem prijatelju.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije