GROZLJIVO

Starše ji je ubil, njo pa ugrabil

13-letnici je uspelo pobegniti iz koče. Zaprto je imel tri mesece.
Fotografija: FOTO: Facebook
Odpri galerijo
FOTO: Facebook

MADISON – Včeraj je pred sodnika stopil 21-letni Jake Thomas Patterson, ki je osumljen, da je umoril starše najstnice iz Wisconsina, njo pa ugrabil. Vse kaže, da je mladi moški poznal svoje žrtve. Petnajstega oktobra je vlomil v dom Jamesa in Denise Closs v bližini Barrona, tako da je vrata odprl s strelom iz šibrovke. Nato ju je pokončal s streli in odpeljal njuno 13-letno hčer Jayme. Nesrečnico so iskali skoraj tri mesece. Minuli četrtek je neka ženska sprehajala psa v mestu Gordon, približno eno uro vožnje severno od Barrona, ko je na ulici zagledala Jayme. Najstnica jo je prosila za pomoč, povedala je, da jo je Patterson skrival v bližnji koči, uspelo ji je pobegniti, ko jo je pustil samo. Nekaj minut zatem so ga aretirali.

Izkazalo se je, da je morilec vlomil v hišo družine Closs z namenom, da ugrabi dekle, vendar ni jasno, kako je vedel zanjo. To je še bolj nenavadno, ker je živel eno uro vožnje stran. Raziskovalci so povedali, da ni dokazov za kakršno koli spletno dejavnost ali druge prejšnje stike med Pattersonom in Jayme. Njen dedek Robert Naiberg je povedal, da storilca ne pozna.
Podrobnosti o tem, kaj se je v zadnjih treh mesecih dogajalo z deklico, niso znane, prav tako niso razkrili, ali je bila spolno zlorabljena. Je pa zgovorno dejstvo, da bosta Pattersona zagovarjala Charles Glynn in Richard Jones, ki jima dodeljujejo primere spolno nasilnih posameznikov. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije