11 DNI PEKLA

Srce malega Daniila (1) nehalo biti 11 dni po hudi nesreči

Zaradi hudih bolečin je nepretrgoma jokal.
Fotografija: Daniil je prvi rojstni dan preživel v bolnišnici. Nekaj dni kasneje je umrl. FOTO: Facebook, Katherina Nozhevnikova
Odpri galerijo
Daniil je prvi rojstni dan preživel v bolnišnici. Nekaj dni kasneje je umrl. FOTO: Facebook, Katherina Nozhevnikova

ODESA – Enajst dni je trajala agonija staršev malega Daniila Černenka, enoletnega ukrajinskega dečka, potem ko je padel v vedro vrele vode in utrpel grozljive opekline. Zdravniki so se borili za življenje dečka, ki je utrpel opekline po 80 odstotkih telesa, a se je njegovo srce vdalo dva dni po njegovem prvem rojstnem dnevu in 11 dni za tem, ko se je zgodila nesreča.

Mama Tatjana je bila ob svojem sinu v bolnišnici, ko je umrl, in si ne more oprostiti. Daniil je v vedro namreč padel, ko ga je pripravljala na kopanje. Vedro z vročo vodo prinesla v kopalnico in ga postavila ob previjalno mizo, saj je nameravala v banjici zmešati vročo in hladno vodo, da bi skopala sinčka, ki se je igral na mizi. Ko se je za nekaj sekund obrnila stran, se je zgodila tragedija: sin je padel v vedro. »Videla sem, kako je padel v vrelo vodo. Stekla sem in ga potegnila ven. Objela sem ga in zavila v bombažno brisačo. Ko sem ga odvila, mu je olupilo kožo,« se grozljivih trenutkov spominja mama.

Daniila so odpeljali v bolnišnico, kjer je tamkajšnje osebje razkrilo, da je malček postal zaripel od nenehnega joka zaradi bolečin. Po 11 dneh njegovo srce ni več zdržalo, zdravniki ga niso mogli oživiti. Policija primer obravnava kot nesrečo.

Prostovoljka iz bolnišnice je na svojem facebook profilu objavila fotografije malčka iz bolnišnice.



Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije