GROZLJIVKA NA PAGU

Spregovorila je mama Katica: Videla sem, kako je lastne otroke pometal na beton

V hrvaškem mestu Pag je danes 54-letnik vrgel svoje štiri mladoletne otroke čez balkon v prvem nadstropju družinske hiše.
Fotografija: Šokirana mama je videla vse, za moža noče več slišati. FOTO: Facebook
Odpri galerijo
Šokirana mama je videla vse, za moža noče več slišati. FOTO: Facebook

ZADAR –V hrvaškem mestu Pag je danes 54-letni Josip Rođak vrgel svoje štiri mladoletne otroke čez balkon v prvem nadstropju družinske hiše. Otroke, stare tri, pet, sedem in osem let, so prepeljali v zadrsko bolnišnico, očeta pa so pridržali na policijski postaji. 

»Bila sem tam, ko je vrgel otroke. Zbudil me je pred šesto uro. Vprašal me je, ali spim. Rekla sem, da ne. Nato sem se obrnila k njemu in se kasneje obrnila še v smer, kjer je ležal moj otrok. Nisem pomislila nisem, da je odpeljal vse otroke. Ko je odpeljal še starejšo hčer, tisto, ki ji je iznakazil oko, sem dojela, kaj se dogaja. Ko sem videla, da jo nese, sem mislila, da jo bo nesel v dnevno sobo. A on jo je vrgel  na beton. Stekla sem dol. Bosa, samo v spodnjih hlačah. Videla sem otroka v mlaki krvi,« je za Index razkrila grozljivo zgodbo Katica, žena neuravnovešenega možaka. Dodala je, da ne ve, kje je njen mož, in tudi noče slišati o njem.

Življenje visi na nitki

Dodaja, da ga nikoli ni hotela zapustiti, a je čutila, da ni normalen. Medtem življenje druge najstarejše žrtve Josipa Rođaka še kar visi na nitki. Utrpela je poškodbe glave in prsnega koša ter pozneje pristala v komi. Trenutno je priključena na aparate za umetno dihanje, a se njeno zdravstveno stanje vse bolj zapleta, največjo težavo predstavljajo notranje krvavitve.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije