STRAŠEN ZLOČIN

Šokantne podrobnosti: ostal naj bi brez penisa, a je izgubil tudi glavo

Nogometaš se je hvalil s spolno osvojitvijo.
Fotografija: Correa so nekateri primerjali z Leom Messijem. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Correa so nekateri primerjali z Leom Messijem. FOTO: Youtube

SAO PAOLO – Brazilski nogomet je prejšnji teden doživel šok, potem ko so 24-letnega vezista Sao Benta Daniela Correo na obrobju Curitibe našli z odrezanimi genitalijami in skoraj obglavljenega. Kmalu zatem so oblasti aretirale poslovneža Edisona Brittesa, ki je umor priznal. Dejal je, da je nogometaša zasačil, kako mu posiljuje ženo. Daniel je domnevno spolno občeval z njegovo ženo in se ob tem s fotografijami še hvalil na whatsappu. Nogometaš je bil na rojstnem dnevu Brittesove hčerke, ki se je začel v nočnem klubu, končal pa pri njih doma.

»Pojedel bom mamo dekleta, ki ima rojstni dan ... In ja, njen oče je tu,« je bilo zadnje, kar je zapisal Correa. ​»Ko sem odprl vrta, sem ga zagledal na svoji soprogi, ki je kričala na pomoč. Kar sem naredil, bi naredil vsak človek za vsako žensko v Braziliji. To bi bila lahko vaša hči, sestra, mati ali žena. V tistem trenutku je bila to moja žena, Cris, s katero sem poročen 20 let,« je svojo plat pojasnil morilec.

Brittesu je pri umoru nogometaša pomagala trojica, ki jo je policija prav tako aretirala. David William, Eduardo Henrique da Silva in Igor Kin so Brittesu pomagali zvezati nogometaša in ga iz hiše spraviti do avtomobila. Trojica trdi, da so vsi razen Brittesa ostali v avtomobilu, a je nato da Silva priznal, da so vsi zapustili avtomobil z namenom, da bi Correo kastrirali, ne pa tudi ubili.

To se je spremenilo, ko je Brittes videl podobe na spletnih omrežjih, na katerih je bil Correa v postelji z njegovo ženo. ​»Edison je odprl prtljažnik in ga obglavil,« poroča brazilski časopis Globo. Kaj se je zgodilo na to, še ni čisto razjasnjeno, je pa menda Brittes od svojih pomočnikov zahteval, da mu pomagajo znebiti se trupla, a mu pri tem nobeden ni želel pomagati.

Preberite še:

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije