SKRIVNOSTNA SMRT

»Skupaj smo pili, seksali, a Ivane (18) nisva ubila«

Manekenka je bila stara komaj 18 let, ko so njeno golo truplo našli na balkonu.
Fotografija: Ivana Smit je bila stara komaj 18 let. FOTO: Instagram
Odpri galerijo
Ivana Smit je bila stara komaj 18 let. FOTO: Instagram

KUALA LUMPUR – Nizozemsko manekenko Ivano Smit (18) so našli mrtvo na balkonu šestega nadstropja stavbe v Kuala Lumpurju. Življenje para, ki jo je nazadnje videl živo, od takrat ni več enako.

Manekenka je prišla v Malezijo dva tedna pred smrtjo, da bi nastopila na neki modni reviji. Zjutraj po zabavi, lanskega decembra, pa so njeno golo truplo našli v šestem nadstropju nebotičnika. Padla je iz 20. nadstropja. V njenem telesu so odkrili mešanico alkohola, ekstazija in amfetaminom. Okoliščine njene smrti še vedno preiskujejo.

Zdaj se je končno oglasil par, s katerim je preživela noč. Bogati Američan Alex Johnson (44) in njegova žena Luna Almaz (31) trdita, da so vsi trije seksali v njunem stanovanju, a lepotice v to nista prisilila. Več od tega ne vesta. Kamere medtem razkrivajo, da je trojica v stavbo vstopila ob petih zjutraj. Pet ur kasneje je dekle umrlo. Par še trdi, da jima je povedala, da je stara 26 let.
Življenje bogatega para, ne bo nikoli več enako. FOTO: Facebook
Življenje bogatega para, ne bo nikoli več enako. FOTO: Facebook


Poskus ugrabitve zaradi obtožb?

Ivanina družina je že najela zasebnega detektiva, ki je domnevno zbral dokaze. Ti menda dokazujejo, da sta Johnson in njegova žena kriva za njeno smrt. Onadva zanika, da sta imela kar koli s smrtjo dekleta, in trdita, da jima grozijo zaradi teh lažnih navedb. Domnevno je nekdo poskušal ugrabiti celo njuno hčer (5).

»Tistega dne smo skupaj odšli jest, se zabavali, pili in seksali. Ko sem se zbudila, sem v apartmaju našla Ivanina oblačila, torbo in mobilni telefon, ampak Ivane ni bilo,« je povedala Luna za tuje medije in dodala, da ji vedno, ko pomisli na njeno smrt, drhtijo roke. Preiskovalci sicer sumijo, da je šlo za nesrečo, vendar natančne okoliščine najbrž ne bodo nikoli pojasnjene.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije