TRAGIČNA NESREČA

S tovornjakom treščil v hišo in umrl (FOTO)

57-letnik je s tovornim vozilom prebil ograjo in zapeljal naravnost v družinsko hišo.
Fotografija: Huda prometna nesreča se je zgodila nekaj sto metrov od meje s Slovenijo. FOTO: Međimurkse novice
Odpri galerijo
Huda prometna nesreča se je zgodila nekaj sto metrov od meje s Slovenijo. FOTO: Međimurkse novice

V petek malo ob 14.53 je le nekaj sto metrov stran od Mure (in s tem Slovenije) v Murskem Središću prišlo do hude prometne nesreče, ki je terjala eno smrtno žrtev in veliko materialno škodo. Voznik tovornega vozila čakovskih registrskih oznak je zapeljal s Ceste maršala Tita, trčil v hišo in umrl na kraju nesreče. Po naših podatkih je 57-letni tovornjakar iz Madžarske čez Slovenijo vozil krmo za živali. Odrejena je bila tudi obdukcija, ki bo pokazala, ali je bil morda srčni infarkt razlog, da je zapeljal s ceste.

Pripeljal se je iz Slovenije

...
...
Po podatkih medžimurske policijske uprave je bilo trčenje tako silovito, da je vozilo prebilo del hiše in podrlo steno v kuhinjo. K sreči je vseh šest oseb, ki živijo v hiši, ki je zdaj močno uničena, ostalo nepoškodovanih. Tovorno vozilo, ki je bilo naloženo s hrano za živali je vozilo po ravni cesti s hitrostjo okoli 50 km/h.

Na kraj nesrečnega dogodka se je takoj pripeljal tudi župan Murskega Središča Dražen Srpak, ki je družini Kutnjak, ki biva v hiši, ponudil pomoč in brezplačno prehrano v bližnjem penzionu. Družina se sicer boji, da jim niti do božično-novoletnih praznikov ne bo uspelo sanirati hiše, a upajo na najboljše.

Policija okoliščine nesreče še preiskuje.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije