DELOVNA DEKLETA

Prostitutka razkrila šokantne podrobnosti: v eni noči tudi s šestimi moškimi

Ura seksa stane 300 evrov.
Fotografija: Okoli 40 odstoktov svojega zaslužka dajo zvodniku. FOTO: Thinkstock
Odpri galerijo
Okoli 40 odstoktov svojega zaslužka dajo zvodniku. FOTO: Thinkstock

BEOGRAD – Po prijetju domnevnega zvodnika Mihaila Maksimovića v Srbiji še vedno odmeva afera s prostitucijo, v katero naj bi bile vpletene tudi številne starlete. Dve, ki sta delali za Maksimovića, sta se odločili sodelovati s policijo in dobili status posebne priče. Aretirali so ju zaradi nudenja spolnih storitev turškim državljanom v enem izmed beograjskih hotelov, zato sta se odločili spregovoriti o prijetem zvodniku in njegovem bratu. Obtožili sta ju, da sta ženske psihično zlorabljala, zahtevala, da si dajo silikonske vsadke v prsi, itd.
 
Spregovorila pa je tudi elitna prostitutka. Mediji so objavili le njene inicialke I. O. Danes 25-letnica se je s prostitucijo začela ukvarjati pred sedmimi leti. Ura seksa z njo je stala 300 evrov. Razkrila je, da delajo po največ šest ur na noč, tako da se pogosto zgodi, da v eni noči seksa s šestimi moškimi, kar pomeni, da zasluži 1800 evrov, a morajo skoraj 40 odstotkov zaslužka dati zvodniku.

Vse dogovorjeno vnaprej

I. O. je povedala, da je včasih kdo za seks angažiral po več prostitutk, zlasti so nekaj običajnega tudi na fantovščinah. »Če imam v eni uri dva klienta, potem namesto 600 evrov dobim 500 evrov, naslednjo uro pa ne delam. Če grem na zabavo, se vnaprej dogovorim o podrobnostih, ali bo seks standarden z enim ali dvema moškima, ali bom imela oralni seks s trojico ali peterico,« razlaga. Največ je v enem mesecu zaslužila 20.000 evrov. Pravi, da ljudje ne razumejo, da ženske, kot je ona, veliko denarja porabijo za to, da so videti dobro: »Lepota stane.«

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije