ŠOK

Pripravljala presenečenje za moža: za večje prsi je umrla

Na skrivaj je varčevala za operacijo, a se iz narkoze ni več zbudila. 
Fotografija: Galina Rakushina. FOTO: Youtube
Odpri galerijo
Galina Rakushina. FOTO: Youtube

MOSKVA – Lepotne operacije niso rutinski poseg. To potrjuje tudi zgodba 30-letne mamice dveh otrok Galine Rakushine, ki se po operaciji in povečavi prsi ni več zbudila iz kome. Težave so se začele med operacijo, ko se ji je srce nenadoma ustavilo. Čeprav je bilo oživljanje uspešno, so bili njeni možgani predolgo brez kisika in je ostala v komi. Po letu dni je umrla, poroča Mirror.

Vse skupaj je še bolj tragično in grozno ob dejstvu, da je Galina s povečavo prsi želela presenetiti svojega moža. »Na skrivaj je varčevala za operacijo,« je medijem razkrila njena prijateljica in dodala, da mož ni vedel, da je odšla na operacija.

»Do konca smo upali in verjeli, da se bo zgodil čudež. Bog te je vzel. Vedi, da te imamo radi. Počivaj v miru,« so besede, ki so ji jih ob slovesu namenili prijatelji.

Še več sumljivih smrti

Zaradi njene tragične smrti so uvedli preiskavo primera, ki pa še zdaleč ni edini. Na tej kliniki naj bi zabeležili že več primerov s sumljivimi okoliščinami. Pretekli mesec je po zapletih na operaciji umrla tudi znana borznica Natalia Orlova. Njena hči je celo prepričana, da so jo zastrupili, vsega pa naj bi bila kriva neka medicinska sestra, ki so ji nadeli vzdevek »angel smrti«.

Poleg omenjenih je aprila umrla še Marina Kushkova, ki si je dala popraviti nos. Žrtev moskovske lepotne klinike je bila tudi 41-letna Kanadčanka, ki je v Rusijo pripotovala, da bi ji povečali prsi. Za življenje pa naj bi se borili še dve pacientki.
 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije