ČRNA VDOVA

Poseksala, mučila in pretepla do smrti

Srbkinja je zlorabljala moške. Lomila jim je prste, grozila s puško.
Fotografija: Marina je poskušala zažgati lastnega očeta. FOTO: Blic
Odpri galerijo
Marina je poskušala zažgati lastnega očeta. FOTO: Blic

BEOGRAD – V Srbiji odmeva aretacija 34-letne Marine Bečanović iz vasi Guncati pri Kniću zaradi umora 67-letnega Petra Petrovića iz vasi Brđani pri Gornjem Milanovcu. Preiskava je razkrila, da je Marina moškega mučila vrsto let, imela ga je za sužnja, a se je kljub temu vračal k njej. Umorila naj bi ga 10. januarja na svojem domu, kamor se je preselil pred tremi leti. Njegovo truplo je bilo polno modric, ureznin in drugih ran. Marina ga je očitno najprej zavezala, nato pa mučila. Ranila ga je z nožem, na njem ugašala cigarete, na koncu pa ga je do smrti pretepla z odlomljeno nogo od mize. S Petrom, ki je bil brezposeln, naj bi imela tudi spolne odnose.
Marina je poskušala zažgati lastnega očeta. FOTO: Blic
Marina je poskušala zažgati lastnega očeta. FOTO: Blic

»Obiskovali so jo tudi drugi moški, a Petar je bil prepričan, da sta z Marino zaljubljena. Ves čas sta se prepirala, verjetno je bil ljubosumen,« je povedal sosed. »Ta ženska ga je ves čas maltretirala in mučila. Tepla ga je in zbadala z nožem. Večkrat jo je prijavil policiji, a se nato vsakič vrnil k njej. Marina je bila tako brutalna, da ga je enkrat dvignila v zrak, ker je bila močnejša od njega, in ga vrgla po tleh. Medtem ko je stokal od bolečin, ga je tepla. Strašno. Na koncu ga je tudi ubila.
Petar se je vztrajno vračal. FOTO: Zasebni Arhiv
Petar se je vztrajno vračal. FOTO: Zasebni Arhiv

Po zločinu je Petrovim sorodnikom poslala sporočilo, v katerem je zapisala: 'Končala sem z njim, iskreno sožalje,'« je še dodal sosed in razkril, da je policija večkrat odpeljala Marino, a so jo po dnevu ali dveh izpustili. To pa ni vse, umoru je bil priča moški iz Užic, ki naj bi bil Marijin fant in je živel pri njej in Petru. Domačini so povedali, da je bila Marina od nekdaj problematična.


»Veliko je popivala, uživala lahke droge. Pogosto je menjavala moške, bila je tudi s starejšimi in jih izkoriščala za denar. Tudi druge moške je mučila in tepla. Enemu fantu je zlomila prste, nekega drugega je poskušala ubiti z lovsko puško. Pred 15 leti je poskušala zažgati lastnega očeta,« je sklenil sosed. Marina ima dve mladoletni hčerki, za kateri skrbijo njeni starši. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije