NESREČA NA TIRNICAH

Pod vlakom umrl mladi par

Najprej je ostala brez moža, zdaj še brez osemnajstletne hčere.
Fotografija: Fotografija je simbolična. FOTO: Mavric Pivk, Delo
Odpri galerijo
Fotografija je simbolična. FOTO: Mavric Pivk, Delo

ZAPREŠIĆ – Zavore so zaškripale, vlak je začel ustavljati, a je bilo prepozno, pišejo hrvaški mediji. Na Hrvaškem, v naselju Zaprešić, se je na železniških tirih zgodila nova nesreča s smrtnim izidom. Pod vlakom sta obležala osemnajstletno dekle Ira in 32-letni fant Goran.

Za zdaj se še ne ve, kako se je nesreča v petek ponoči zgodila. Tamkajšnji prebivalci, ki so mlad par poznali, menijo, da sta bila morda vzrok dva vlaka, ki sta sočasno pripeljala po progi, vsak s svoje strani. »Morda sta opazila, kako vlak vozi proti njima, in sta skočila na drugo progo, pri tem pa nista videla, da prihaja še en vlak, ki ju je na koncu do smrti povozil,« je za 24sata ugibala mačeha pokojnega Gorana. Progo naj bi vsi dobro poznali, saj čez njo mnogi hodijo po opravkih.

Irina mama je bila po pisanju medija vidno šokirana. Pred letom dni je ostala brez moža, ki je umrl med delom na ladji v Šrilanki, zdaj pa je ostala še brez hčere.

Žrtvi pri sebi nista imeli osebnega dokumenta, a je bila do jutra njuna identiteta že znana. Šele po nesreči pa sta bili družini umrlih seznanjeni, da je mladi par prijateljeval.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije