POŠAST

Pijano odpeljal iz bara in jo 10-krat brutalno posilil

Najprej jo je odpeljal, nato pa v stanovanju tri dni zlorabljal.
Fotografija: Pena se je izrekel za nedolžnega.
Odpri galerijo
Pena se je izrekel za nedolžnega.

BOSTON – V sredo se je na sodišču za nedolžnega izrekel 23-letni Američan Victor Pena, ki naj bi ugrabil in tri dni brutalno posiljeval 23-letno žensko iz Bostona. Prav tako naj bi jo silil k pitju alkohola, na glas mu je morala brati Biblijo v španščini, hranil pa jo je izključno s koščki ananasa iz konzerve. Policija je žrtev našla živo 22. januarja v Victorjevem stanovanju v bostonski četrti Charlestown.
Pena se je izrekel za nedolžnega.
Pena se je izrekel za nedolžnega.

Po noči zabavanja s prijatelji je domnevna žrtev izginila in se prebudila v Victorjevem umazanem stanovanju. Detektivi so jo našli objokano in prestrašeno. Povedala je, da ji je vzel telefon in ji prepovedal, da bi zapustila stanovanje. Govoril ji je, da jo je rešil z ulice in da bosta skupaj ustvarila družino. Silil jo je tudi z viskijem.
Iz tega lokala je izginila po noči popivanja. FOTO: Google
Iz tega lokala je izginila po noči popivanja. FOTO: Google

Ponudila je, da bi mu pospravila stanovanje, kar naj bi bila taktika zavlačevanja, saj je potrebovala čas za razmislek, kako mu zbežati. Victorjev starejši brat Jose je povedal, da je njegov brat umsko prizadet zaradi operacije na možganih pri sedmih letih, zaradi katere je bil nekaj časa brez kisika. Victor ves čas trdi, da ženske ni ugrabil, da je šla prostovoljno z njim. Naslednje jutro naj bi se bala, da bo njen oče jezen nanjo, zato se je odločila ostati. Zaradi umske prizadetosti je nezaposlen in živi od socialne pomoči.
Starejši brat Jose je razkril, da si je Victor kot otrok poškodoval možgane.
Starejši brat Jose je razkril, da si je Victor kot otrok poškodoval možgane.

Policija je predstavila posnetke iz bara Hennessy, kjer so jo nazadnje videli. Iz njih je razvidno, da ni odšla prostovoljno. Ko so potrkali na njegovih vratih, potem ko so jo prepoznali na posnetkih kamer podzemne železnice, ji je vrnil telefon in naročil, naj sporoči prijateljem, da je z njo vse v najlepšem redu.


Izkazalo se je, da je Victorja že leta 2009 neka ženska prijavila policiji zaradi zasledovanja. Pregledala ga je sodna psihologinja in povedala, da se je med pogovorom zelo bizarno vedel, med drugim je sesal palec. Sojenje zaradi ugrabitve in 10 posilstev se bo nadaljevalo 10. aprila. 

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije