HUDA NESREČA V ISTRI

Pijana voznica (36) zadela slovensko vozilo, ena oseba mrtva

Po avtocesti je vozila v napačno smer.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: arhiv S. N.
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: arhiv S. N.

REKA – V hudi prometni nesreči, ki se je v sredo pet minut pred polnočjo zgodila na istrskem ipsilonu, je ena oseba umrla, tri so lažje poškodovane, poročajo hrvaški mediji.
 
Pijana 36-letnica, ki je imela v krvi 1,81 promila alkohola, je s peugeotom reških registrskih oznak na delu avtoceste Nova vas–Višnjan vozila v napačni smeri. V nepreglednem zavoju je z levim ogledalom oplazila levo ogledalo vozila škoda s slovenskimi registrskimi oznakami, ki ga je pravilno vozil 31-letni slovenski državljan, nato pa je nadaljevala vožnjo v napačno smer, dokler ni s sprednjim delom avtomobila udarila v zaščitno ograjo.

Od ograje v vozilo 

Njen avtomobil je od ograje odbilo v peugeota puljskih registrskih oznak, ki ga je vozil 41-letnik. Zaradi silnega udarca se je vozilo prevrnilo na bok, vozilo povzročiteljice pa je trčilo v zaščitno ograjo.
 
Voznik (41) peugeota je poškodbam podlegel na kraju, njegova lažje poškodovana sopotnika, 38-letnico in otroka, pa so prepeljali v reško bolnišnico. Lažje poškodovana je bila tudi 36-letna povzročiteljica nesreče, ki jo bodo kazensko ovadili.
 
Del istrskega ipsilona, kjer se je zgodila nesreča, je bil zaradi nesreče zaprt do 4.30.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije