STRAŠNA TRAGEDIJA

Oče in hčerkica zgorela v avtu! »Odpeljati bi jo moral k mami Suzani«

Deklica bi novembra praznovala tretji rojstni dan.
Fotografija: Simbolična fotografija. FOTO: Reuters
Odpri galerijo
Simbolična fotografija. FOTO: Reuters

BUKOVLJE – V nedeljo okoli 15. ure se je v hrvaškem Bukovlju zgodila prometna nesreča, v kateri sta umrli dve osebi, poroča 24sata. Policija je sporočila, da je peugeot 206 nemških registrskih oznak zletel s ceste, pristal v jarku ob ograji in zagorel. V nekaj trenutkih so ognjeni zublji zajeli celotno vozilo. Posredovali so gasilci iz Slavonskega Broda, a kakšna tragedija se je zgodila, so ugotovili šele, ko so ogenj zadušili. Iz zgorelega vozila so potegnili mrtva Josipa Živića in njegovo skoraj triletno hčerkico. Prizor je šokiral tudi policista Franja Galića, ki je v svojem policijskem stažu videl že marsikaj.

Zakaj je vozil Josip pa avtocesti, nikomur ni jasno, saj bi moral hčer odpeljati k ženi Suzani, ki je bila le nekaj ulic stran pri svojih starših. Josipov oče Joza priznava, da sta imela sin in žena nekaj zakonskih težav, a da je svojo deklico imel najraje od vsega. Živeli so v Nemčiji, on pa je bil voznik tovornjaka. ​Tudi babica Katarina je bila vsa v solzah: »Moja draga, kako bom brez tebe. Ko sta odhajala, mi je dala poljub in dejala, da bo spet prišla.« 

Jok in žalost vejeta tudi iz hiše staršev soproge pokojnih. Vrata je odprla Suzanina mati Lidija Galetović. »Danes zjutraj bi morala priti k meni ... Moja Suzana ne more z nikomer govoriti. Niti zdravnikom nič ne odgovarja. Samo nemo strmi. Bojim se zanjo,« je zahlipala.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije