DRUŽINSKA TRAGEDIJA

Noseča Kristina zaradi kosila z vilami pokončala taščo

Ženski, ki sta se zjutraj še normalno pogovarjali, sta se zapletli v prepir, ki se je krvavo končal.
Fotografija: Nosečnica si je za orožje izbrala vile. FOTO: Pixabay
Odpri galerijo
Nosečnica si je za orožje izbrala vile. FOTO: Pixabay

POLJANICE – Zoltan Varga (41) iz vasi Poljanice pri Bečeju, sin ubite Iboje Varga (59) in soprog Kristine Kulčar (31), ne more verjeti, kaj ga je doletelo. Tragično novico mu je sporočila materina prijateljica, ko je bil v službi.

Kristina, ki je v šestem mesecu nosečnosti, se je v torek s taščo sporekla zaradi kosila, nato pa ji je na dvorišču v hrbet zarila nož. Ta je poskušala pobegniti, a jo je ulovila in pokončala z vilami, piše Kurir.

Ko je Zoltan slišal, kaj se je zgodilo, je prihitel domov in ženo našel na bližnjem igrišču v družbi njunih dveh sinov, ki sta stara dve in štiri leta. »Ko sem jo vprašal, kaj je storila, se je nasmejala in odgovorila, da je ubila mojo mamo.« Čez nekaj minut so na kraj zločina prišli policisti in jo vklenili.

Zoltan je povedal, da ima njegova žena psihične težave, zaradi katerih je bila že trikrat hospitalizirana v psihiatrični bolnišnici v Novem Sadu, šest mesecev pa so jo zdravili tudi v bolnišnici v Novem Kneževcu. Januarja je lahko odšla iz bolnišnice, vendar so morali za odpust podpisati njeni starši. Mož tega ni želel, saj ni hotel prevzeti odgovornosti zanjo, ker je bila v preteklosti že večkrat nasilna.

Predstavitvene informacije

Komentarji:

Predstavitvene informacije